Konrad Daru kiemelkedő járművei a belföldi szállításhoz

Konrad Daru kiemelkedő járművei a belföldi szállításhoz

A belföldi szállítás mindig is rendkívül fontos része lesz az építőiparnak. A folyamatos építkezés, az ingatlanok esetében történő átalakulás megigényli ezt és az olyan vállalkozások, melyeknek az a célkitűzése, hogy ezen a területen kiválóan teljesítsenek, hosszú ideig számíthatnak megrendelésekre.

Magyarországon a Konrad Daru vállalkozás az egyik ilyen kiemelkedő szereplő, amely a belföldi szállításban nagy sikereket ért el. Az évek során történő fejlődése, rengeteg tapasztalata és a kialakított gépparkja nagy versenyelőnnyel ruházza fel sok hasonló vállalkozással szemben.

Most pedig nézzünk meg közelebbről néhány ilyen kiváló járművet, amely a Konrad Daru szolgálatában áll.

A 21 tonna súlyú daruval ellátott Man 8×4 tehergépkocsi az egyik leghatékonyabb és egyben leghasználtabb járműjük, mely kifejezetten eredményes tud lenni a daruzási feladatokban. Az előnyei között azt lehet kiemelni, hogy sok jármű számára kihívást jelentő terepeken is hibátlanul teljesít és kisebb helyiségekben is nagyon sikeresen lehet vele dolgozni. Viszont amikor nagyobb magasságban történő daruzásra van szükség, a Volvo 6×6 jármű az ajánlottabb, mivel specifikusan ilyen helyzetekre lett gyártva.

A belföldi szállítás és a daruzás területén is egyaránt kifogástalanul teljesítő tehergépkocsi, a Scania 8×4, mely számos alkalommal bebizonyította már hatékonyságát mindkét területen.

Végül pedig a DAF FX járműről is fontos említést tenni, hiszen a belföldi szállításban egy elképesztően eredményes tehergépkocsi. Országúton történő szállításokban is megállja a helyét és nagyon gyakran szokták konténerek fuvarozására is használni.

Csupán néhányat emeltünk ki a Konrad Daru járművei közül, de ebből is kiderül reményeink szerint, hogy mind a belföldi szállítás, mind a daruzás területén fantasztikus tehergépkocsikról van szó, mely rengeteg megrendelő számára lehet igencsak előnyös.

Minden vélemény számít!