Miért vegyek bélyegzőt?

Miért vegyek bélyegzőt?

Egy céges bélyegző mindig jól jöhet, hiszen a hivatalos dokumentumok, számlák, szerződések kézi aláírása mellett a cég ügyvitelében és a mindennapi adminisztrációban is elengedhetetlen eszköznek számít a bélyegző.

A legújabb technikának köszönhetően már nem csak karakterek szerepelhetnek a bélyegző lenyomatán. A bélyegzőre rá lehet nyomtatni a céglogót, vagy részletesebb grafikákat is, vagy akár olyan biztonsági funkciókkal is elláthatjuk a bélyegzőinket, melyek korábban nem voltak ismertek.

A mai korszerű bélyegzők, valamint a lézergravírozott eljárással készült pecsétek kiváló grafika reprodukálására is alkalmasak. Nem csak aláírásunkat, logónkat adja vissza a bélyegző nyomdaminőségben, hanem akár több színben is elkészíthetőek a bélyegzők.

A világszínvonalú COLOP, Trodat, és Traxx bélyegzőházai minőségileg jóval meghaladják a versenytársaikat. Ezeket a bélyegzőket, a rendelésnek megfelelően elkészített gumitalp elkészülte után azonnal postázni tudjuk. A bélyegzőházakat számtalan színben kaphatóak, csak úgy, mint ahogy a nyomda részük színe is választható.

Minden vélemény számít!