A franciaágy vásárlás dilemmái

A franciaágy vásárlás dilemmái

Laikusként nehéz helyzetben találjuk magunkat, amikor franciaágy vásárlás előtt állunk, hiszen a kínálat óriási, a tapasztalatunk pedig kevés.

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány fontos szempontot, amit mindenképpen érdemes szem előtt tartani, amikor franciaágy vásárlásra adjuk a fejünket.

Igenis a méret a lényeg! Vegyük figyelembe súlyunkat, életkorunkat, magasságunkat! Hiszen, ha a matrac nem felel meg ezeknek a szempontoknak, akkor igencsak meg tudja keseríteni éjszakáinkat. Például egy 190 cm magas embernek nem elég, ha 200 cm hosszú ágyat választunk, hiszen nincs elegendő hely az alvás közbeni helyezkedéshez. Érdemes erre 15-20 cm-t rászámolni.

Ne külső alapján ítélj! Gyönyörű franciaágyakat lehet kapni szinte fillérekért silány minőségű kerettel és matraccal, amely pár hónapos használat után felmondja a szolgálatot. Lehet, hogy egy kevésbé dizájnos franciaágy jobb minőségű, és nagyobb kényelmet nyújt.

Ne ár alapján dönts! Egy olcsó vagy közepes árkategóriájú franciaágy is lehet kiváló minőségű, és egy drágának számító franciaágy is készülhet rossz minőségben.

Mindent összevetve, próbáljuk megtalálni az arany középutat! Az elsődleges szempont a kényelem legyen, minden más utána következzen!

Minden vélemény számít!