A geotermikus fűtésrendszer előnyei

A geotermikus fűtésrendszer előnyei

Újépítésű lakópark épül a Haller utcában, melynek építői elsődleges koncepcióként azt jelölték meg, hogy számos közösségi teret, zöldövezetet teremtsenek a lakóparkon belül, ezzel megvalósítva a modern, fiatalos városi élet koncepcióját.
Emellett a Haller legelőnyösebb tulajdonságai közé tartozik az is, hogy úgynevezett zöldenergiás lakópark. De mit jelent ez?
A geotermikus energia azt jelenti, hogy a föld belső hőjéből származó energiát hasznosítják a lakás fűtésére. Ezzel nem csak környezettudatosabb életmódot folytathatunk, hanem még a rezsinket is csökkenthetjük.
Emellett nagy figyelmet fordítanak a szigetelésre is, az újépítésű lakópark minden befektetője arra törekszik, hogy az épület energetikai tanúsítványa a legmagasabb kategóriába essen. Emellett környezettudatosság szempontjából azt is fontosnak tartják, hogy a szelektív hulladékgyűjtés feltételeit is megteremtsék.
A Haller utcai zöldenergiás lakópark tehát költséghatékony választás lehet mindazoknak, akik szeretnének modern, fiatalos, ámde környezettudatos életet élni.

Minden vélemény számít!