Kids ToDo List

Kids ToDo List

A képes kártyák kitűnő tanulási segédeszközök, amelyekkel a gyerekek könnyedén ismerkedhetnek a hétköznapi fogalmakkal.

Segítenek emlékeztetni őket a fog- és arcmosásra, arra, ha ideje indulni valahová, vagy éppen haza kell jönni a játszótérről. Ha sikerül nekik alapjaiban megtanítanod, hogyan gondoskodhatnak magukról, akkor talán – de csak talán – a gyermeknevelés is könnyebb feladattá válhat.

Ha olyan alkalmazást keresel, amely segít gyermekedet önfegyelemre tanítani, próbáld ki a Kids ToDo Listet.

Az app száz különböző tevékenységet ábrázoló képes kártyát tartalmaz, ezekből állíthatod össze a teendők listáját gyermeked számára. A kártyákhoz hangos felolvasás is tartozik, így a kicsik megtanulhatnak egy-két új szót is a napi teendők elvégzése közben.

Egyszerűen állíts be mindegyik feladathoz egy időpontot, így a gyermek megtanulhatja, hogyan tudja leolvasni az időt az óráról, és azt is, hogy fontos beosztani az idejét.

Az alkalmazás készletét saját készítésű képes kártyákkal is kiegészítheted. Ehhez csak egy képre vagy fotóra és a hangodra van szükség.

Miután a gyerekek elvégeztek egy teendőt, megcsillagozással befejezettnek jelölhetik. Ha egy egész teendőlistát befejeztek, jó viselkedésükért cserébe aranyos halacskás matricát kapnak jutalomként. Ez a kis pozitív visszaigazolás segít fenntartani a motivációjukat is.

Minden vélemény számít!