Rakd rendbe az órarended

Rakd rendbe az órarended

orarend

Ha suliba vagy egyetemre jársz, esetleg pluszórákat veszel tanulmányaid folytatásához, akkor tudod, hogy a tantárgyakkal, a feladatokkal és az iskolán kívüli tevékenységekkel nem egyszerű zsonglőrködni. Itt jön a képbe a Class Timetable.

Az alkalmazással seperc alatt letisztult órarendeket készíthetsz, amelyekkel szervezetté teheted tanulmányaidat.

Először is koppints az alkalmazás főképernyőjének jobb felső sarkában található + ikonra, írj be egy címet, majd állítsd be a kezdő és záró időpontot. Az egyes tárgyakat külön színnel is megjelölheted, így mondjuk az angol lehet kék, a matek piros és így tovább.

Hasonló módon készítheted el a feladatokhoz tartozó bejegyzéseket is, amelyeket aztán praktikus listába rendezhetsz. Így minden tennivalódat egy helyen megtalálod, és a házi feladat sem marad el többé.

Az alkalmazás az iCloud használatával számos eszközödre szinkronizálja az órarendet, mindegy tehát, hogy épp iPhone-od, iPaded, MacBookod vagy Apple Watchod van-e a kezed ügyében.

Ha eszközöd iOS 14 vagy újabb operációs rendszert használ, a Főképernyőre még widgetet is elhelyezhetsz, így egyetlen pillantás elég, hogy csekkold az órarendet és a közelgő feladatokat. A widgetek számos mérete és formája ráadásul lehetővé teszi, hogy igényeidre szabd a Főképernyőt.

Minden vélemény számít!