Miért jó választás a táblás kerítés?

Miért jó választás a táblás kerítés?

táblás kerítés

A táblás kerítés az egyik módja annak, hogy ízlésesen körbekerítsük a kertünket, ráadásul erre is többféle lehetőségünk nyílik akkor, ha emellett a kerítéstípus mellett döntünk. Ezeknek a kerítéseknek jelenleg kétféle verziója van, de mindegyik variánsnak legalább négy további verzióját találhatjuk meg a piacon. A táblás kerítések fémből készültek, vasalatokkal megerősítettek, ezen túl pedig porfestettek, stílusos megjelenést biztosítanak mind a közterületi platformokon, mind pedig az otthonokban.

A táblás kerítés két fő fajtája a 2D-s és a 3D-s kerítés. A kettő között az a különbség, hogy a 2D-s variáns lapos, egymásra merőlegesen hegesztett huzalokból áll, melyeknek az ad merevséget, hogy mindegyik elem keretbe van erősítve. A táblás kerítések dupla 8 mm-es huzalokból állnak, a huzalok távolsága személyre szabható, 25, 30, 35 és 100 mm-es távolsággal is rendelhetőek a kerítések.

A horganyzott kivitelben kapható kerítés ideális ipari területek, közterületek, udvarok elkerítésére. A 3D kerítések huzalai abban különbözik a 2D-től, hogy vannak bennük görbületek, háromszög alakú hajlítások, melyek extra merevséget adnak a kerítésnek. Ezeken a darabokon 2-3, illetve 4 hajlítás található az adott elem méretétől függően.

Minden vélemény számít!