Mi az a Motivational Maps és hogyan segít a munkahelyeken?

Mi az a Motivational Maps és hogyan segít a munkahelyeken?

Motivational maps, motivációs angol szöveg

Azok a vezetők, menedzserek, akik a Motivational Maps kitöltését kezdeményezik a coach-októl, többnyire felelős vezetők, akik szeretnének tenni azért, hogy a munkatársaik, beosztottjaik jól érezzék magukat a munkahelyükön. 

Az, hogy az emberek jól érzik-e magukat a munkahelyükön több tényezőtől is függhet, de a Forbes egy korábbi kutatása alapján a legnyomósabb ok arra, hogy valaki elhagyta az adott munkahelyét az volt, hogy nem volt jó a kapcsolatrendszer az adott munkakörnyezet esetében. Ez az ok túlnőtt a munka jellegével és az alacsony fizetésekkel kapcsolatos problémákon. Szerencsére a kapcsolati problémákon sokkal könnyebb javítani, mint ezen a két dolgon.

Ha egy szakember a Motivational Maps segítségével felméri a munkatársak motivációit és munkához való viszonyulásukat, akkor egyszerűen felszámolható sok feszültség a munkahelyen és a vezetők számára is könnyebbé válik annak megértése, hogy kik azok akik szívesen és ezáltal hatékonyan fogják elvégezni az az adott feladatokat,  vagy kreatív tevékenységeket, esetleg kutatómunkát. A Motivational Maps egyébként egy nagyon könnyen, rövid percek alatt kitölthető mérési eszköz.

Minden vélemény számít!