Mire lehet jó egy darus autó?

Mire lehet jó egy darus autó?

Szinte mindenki tudja, hogy a daruk a terhek emelését esetleg kisebb távolság során A-pontból a B pontba helyezik át a daruzandó berendezéseket, árukat. Azonban számos olyan szituáció fennállhat, ahol nem csak daruzásra használnánk az adott gépjárművet, de jóval nagyobb távolságra szeretnénk eljuttatni a daruzandó anyagokat.

Erre találták ki a darusautókat. Darus autóból is számos fajtát számításba vehetünk, azonban olyan darusautó is akad, mely 10 tonnás teher emelését és szállítását is megoldja.

Ilyen pl. a SCANIA 8×4 darusautó is.

Az építőanyagok rakodását valamint annak az elszállítását is gyorsan és szakszerűen kell megoldani. De épp így van ez a raklapos áruk rakodása során, vagy a tartályok szállításánál is. Emelni, rakodni, de szállítani is kell.

A darus autón található daru valamint az autó milyen súlyok emelésére képes? Hogyna működik egy ilyen darusautó?

Gépparkunk eszközét képező Scania darusautóról többet megtudhat a cikkünkben! A daruzandó és szállítandó eszközöket, árukat bízza a darusautókra! Két feladat, egy csapásra, könnyedén megvalósulhat! Gondoljon a nehezére is! Mert a Scania nem csak a daruzási munkálatok elvégzésére képes, de a szállításnál is hasznát veszi.

Minden vélemény számít!