Tervezz és alkoss AR-ben: Az Assemblr segítségével interaktív 3D-s tárgyakat készíthetsz

Tervezz és alkoss AR-ben: Az Assemblr segítségével interaktív 3D-s tárgyakat készíthetsz

Számtalan olyan alkalmazás létezik, amely a kiterjesztett valóság (AR) funkcióval lehetővé teszi számodra, hogy élvezetes, oktató és hatékony módon lépj interakcióba 3D-s tárgyakkal.

Az Assemblr – Create Amazing AR! azonban még ennél is többre képes: saját tárgyakat hozhatsz létre benne, utána pedig másokkal is megoszthatod őket.

Az alkalmazásban több mint 1000 3D-s geometriai alakzat (henger, kocka, háromszög), kész tárgy (kanapé, fa, tégla) és textúra (föld, fű, víz) közül választhatsz, így az első lépések egyszerűek lesznek.

Csak válassz ki egy alakzatot, és adj hozzá textúráját vagy színt!

Elkészítheted egyetlen konkrét tárgy 3D-s modelljét, de akár egy egész jelenetet is összeállíthatsz 3D-s tárgyakból.
Az Assemblr appban rengeteg már meglévő tárgy közül válogathatsz, vagyis könnyebben teheted meg az első lépéseket.

Adj hozzá képeket, videókat és szöveget, és hozz létre például 3D-s posztereket vagy üdvözlőlapokat. Az alkotásaidat megtekintheted 3D-s modellként az alkalmazásban, vagy a kiterjesztett valóság (AR) funkciónak hála akár élethű tárgyként is a valóságban.

Ha egy kis ihletre van szükséged, nézd meg mások alkotásait: találsz köztük dinókat, állatokat, embereket, autókat, házakat, sőt még benépesített kastélyokat és erdőket is.

Az Explore (Böngészés) fülre koppintva megnézheted az Assemblr felhasználóinak legújabb kreációit, és a kedvenc alkotóidat akár követheted is. Az appot formatervezők, építészek és animátorok is használják, és már több mint 700 000 alkotást csodálhatsz meg benne.

Ha büszke vagy a művedre, oszd meg az Assemblr alkalmazáson belüli galériájában, vagy pedig exportáld az elkészült remekművet FBX, GLB vagy STL formátumban, hogy más alkalmazásokban is meg tudd nyitni, vagy éppen a valóságban is létre tudd hozni egy 3D-s nyomtatóval.

Minden vélemény számít!