Hol vásároljak babakocsit a babámnak?

Hol vásároljak babakocsit a babámnak?

A pocakomban levő kisbaba rohamos növekedése számos örömteli pillanatot okozott nekem, és a páromnak, hiszen akkora csoda az, hogy a szerelmünkből egy apró kis élet kezdett el növekedni a szívem alatt. A boldog pillanatok, az egyre gyakrabban kicsorduló örömteli könnycseppek és a tervek, a babaruha vásárlás, a kis szoba berendezése, és a névválasztás mind-mind boldogsággal teli pillanatokat szereznek ilyenkor, a poci pedig csak nő és nő.

Ezen túl azonban ilyenkor is felelősségteljes döntéseket kell hoznunk, okosnak kell lennünk. Pláne, hogy elég komoly kiadásokkal jár a különféle felszerelések beszerzése. Ilyen nagyobb kiadás a babakocsi is, melynek megvásárlása előtt érdemes egy kicsit kutatnunk, és felmérnünk a saját igényeinket is!

Ádám, a férjem azt javasolta, hogy mielőtt elköteleződnénk, mérjük fel az igényeinket, ezért felmentünk a Mamilla oldalára, és kitöltöttük a babakocsi választó tesztet. A tesztben felmérték az életkörülményeinket, a tervezett gyerekek számát, és azt is, hogy milyen utazási szokásaink vannak. Ennek megfelelően ajánlottak nekünk egy babakocsit, mely funkcióit tekintve minden szempontban megfelel a mi igényeinknek. Jó döntést hoztunk azt hiszem, mivel ma már a picinket tologatjuk a kocsiban, és igazán át tudjuk élni a szülői örömöket bármilyen különösebb komplikáció nélkül – már ami a babakocsival történő utazást illeti.

Minden vélemény számít!