Cégalapítás és székhelyszolgáltatás az interneten.

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás az interneten.

Lehet –e otthonról céget alapítani? Igen! Ahogy manapság akármit meg tudunk rendelni otthonról, az internetről, úgy a cégalapítás legelső lépését is meg lehet lépni a neten.

A Logosz Cégcsoport honlapján válassza ki az Ön számára leginkább megfelelő cégalapítás csomagot, és az űrlap kitöltését követően adja le rendelését! Ezt követően csak a be kell fáradnia az irodánkba egy előre megbeszélt időpontban, hogy aláírja a biztonságos székhelyszolgáltatás szerződésünket és cégalapítással kapcsolatos dokumentumokat.
A székhelyszolgáltatás lényege, hogy mi levesszük az Ön válláról a postaügyekkel járó terheket. Kezdőként nem igen szokták felmérni a vállalkozók, hogy mivel is jár a hivatalos postaügyek intézése, ha nem egy megbízható székhelyszolgáltatóval dolgoznak, hanem saját otthonukban, vagy irodájukban akarják ezeket az ügyeket intézni. Egyszerre vesznek felesleges kényelmetlenségeket és plusz kiadásokat a nyakukba, ráadásul olyan extrém felelősség is terheli majd az amúgy is nehézségekkel járó üzleti életét, melyet egyszerűen kihagyhatna, ha szerződést kötne egy székhelyszolgáltatóval.

Minden vélemény számít!