Miért érdemes cégcsoportot megbízni a könyvelésünkkel.

Miért érdemes cégcsoportot megbízni a könyvelésünkkel.

A könyvelés egy felelősségteljes feladatkör, melynek ellátásához komoly szakmai tapasztalat és felelősségtudat kell. A jó könyvelő kiválasztása nem egyszerű, az pedig, hogy valaki megbízhatónak és felelősségtudónak bizonyul –e, az egyes esetekben pedig segítőkésznek, az csak évek alatt derül ki.

Amiatt érdemes- főleg a céges könyvelés esetében-, olyan szakembert megbízni, aki  tényleg a cég érdekeiben jár el, aki felelősséget vállal a munkájáért, és aki nem csak emlékeztet a határidőkre, hanem képviseli a céget gazdasági szempontból a hivatal előtt.

Ha még nem talált olyan könyvelőt, akiben meg tudna bízni, érdemes lehet egy olyan céget / cégcsoportot felkeresni, akik különféle cégügyekkel foglalkoznak. A Stabil Kontakt ilyen, a céges könyvelés mellett foglalkozunk bérszámfejtéssel, székhelyszolgáltatással, cégalapítással, adótanácsadással, különféle eseti megbízásokkal. A jó könyvelő kulcsfontosságú személy a vállalkozás életében, ha megbízható könyvelőt találunk, nem akarunk tőle megválni. Cégünknél kizárólag szakképesítéssel rendelkező gazdasági szakembereket alkalmazunk, akik felelősségbiztosítással is rendelkeznek.

Minden vélemény számít!