Terjedj úgy egy vírusvideóval, mint az influenza!

Terjedj úgy egy vírusvideóval, mint az influenza!

videomarketingVírusvideóban gondolkodsz? Megfogott néhány videó, és te is szeretnél egyet? Vagy csak a divat után mennél te is, netán inkább a szkeptikusok közé tartozol? Ha megkérdeznénk tőled, igazából nem tudnád megmondani, miért is jó, ha van egy vírusvideód? Sok mindenről maradsz le nélküle!

 

Tudod, a honlapod látogatóit elsősorban nem az ISO-tanítványod megléte fogja érdekelni. Sem a büszkén ecsetelt cégalapítási történeted. Hanem elsősorban saját maga. És míg a honlapodat nézegeti, a kételyei vagy erősödni fognak, vagy pedig gyengülni: Miért vásároljon tőled? Miért bízzon meg benned? Mit kell tudni az előző vásárlóidról, vajon ők mit mondanának a termékedről így utólag?

Adj választ nekik! Mutasd meg a videómarketing segítségével, miért a te terméked illetve szolgáltatásod a választandó megoldás!

A bizonytalanság a legnagyobb tényező, mely ált. egy szolgáltatás igénybevételének elnapolásában szerepet játszik. Azonban egy pár perces vírusvideó segítségével néhány perc alatt „meggyőző” tudsz lenni a vásárlód szemében.

 

De mégis mit mutass be egy vírusvideóban?

Mutasd be, hogyan működik nálatok a vásárlás folyamata!

Mutasd be milyen valódi előnyökkel jár a szolgáltatásod!

Adj annyi infót néhány perc alatt a vásárlóidban, hogy kellő benyomást hagyva nálad tegyél le a voksukat!

Valódi, húsvér emberek referencia-véleményét mutasd be. Hisz vélhetően olvasód, a potenciális vevőd is hasonló kétségekkel küzd, mint a már vásárolt és elégedett ügyfeled küzdött a szolgáltatásod igénybevétele előtt.

Néhány perc alatt nyomot hagyhatsz a vásárlóidban! Használd ki a videómarketing lehetőségét! Ráadásul a közösségi médiában rövid idő alatt úgy terjedhetsz, mint az influenza!

Felvétel… na de miről szóljon a videó? Mi érdekli a vásárlóidat? Milyen eredményeket érhetsz el egy ötletes vírusvideóval? Olvas el blogcikkünket! Valamint szolgáltatásunk részleteit itt.

Minden vélemény számít!